Kayıtlar

Şubat, 2023 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Steam Başka Konumdan Oyun Yükleme Nasıl Yapılır? Steam AppManifest Nedir?

Resim
Steam Başka Konumdan Oyun Yükleme Nasıl Yapılır? Steam AppManifest Nedir? Steam başka konumdan oyun yükleme, indirilen oyunları direkt taşıma işlemi nasıl yapılır? Kimi zaman internet sorunları yüzünden hazır indirilmiş oyunları taşıma gereksinimi d... Steam Başka Konumdan Oyun Yükleme Nasıl Yapılır? Steam AppManifest Nedir?

Windows 11 ile RGB Kontrol Güncellemesi Sonunda Geliyor!

Resim
Windows 11 ile RGB Kontrol Güncellemesi Sonunda Geliyor! Windows 11 ile RGB Kontrol güncellemesi sonunda tüm kullanıcılar için aktif hale getiriliyor. Oyuncu bilgisayarları, akıllı ev sistemleri, renkli ve ışıklı ekipmanlar derken. Kontrol edilmesi ... Windows 11 ile RGB Kontrol Güncellemesi Sonunda Geliyor!

Microsoft Edge Güvenli Şifre Hizmeti İçin Hazırlanıyor! Güçlü Şifre Nasıl Oluşturulur?

Resim
Microsoft Edge Güvenli Şifre Hizmeti İçin Hazırlanıyor! Güçlü Şifre Nasıl Oluşturulur? Microsoft Edge güvenli şifre hizmeti ile kullanıcıların daha güvenli şifreler oluşturmasını hedefliyor. Bunun yanı sıra, hali hazırda kullanımda olan şifreleri... Microsoft Edge Güvenli Şifre Hizmeti İçin Hazırlanıyor! Güçlü Şifre Nasıl Oluşturulur?

Özel Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Özel Numara Engelleme Kodu Nedir?

Resim
Özel Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Özel Numara Engelleme Kodu Nedir? Özel numara engelleme nasıl yapılır? Özel numara engelleme kodu nedir? Özel numaralar ilk çıktığı zamanlarda gizliliği esas alan. Ve aslında kullanım amacı tamamen güvenli iletiş... Özel Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Özel Numara Engelleme Kodu Nedir?

Normal People

Resim
Normal People Normal People dizisi aslında bir kitaptan uyarlamadır. Normal people kitabı çok okunan bir kitap olduğundan diziye çevrilmesi gerektiği düşünülmüştür. Normal people dizisi dram ve romantik türde bir dizidir. İngiltere ve irlanda menşei... Normal People

Instagram Ücretli Mavi Tik Dönemi Geliyor! Twitter Mavi Tik Anlayışını Değiştirdi Mi?

Resim
Instagram Ücretli Mavi Tik Dönemi Geliyor! Twitter Mavi Tik Anlayışını Değiştirdi Mi? Instagram ücretli mavi tik dönemi geliyor. Twitter mavi tik ve hesap onaylama ile ilgili attığı adımlar ile pek çok sosyal medya platformunu da etkilemeyi başarmış... Instagram Ücretli Mavi Tik Dönemi Geliyor! Twitter Mavi Tik Anlayışını Değiştirdi Mi?

WhatsApp Sesli Mesajları Yazıya Dönüştürmek İçin Hazırlanıyor!

Resim
WhatsApp Sesli Mesajları Yazıya Dönüştürmek İçin Hazırlanıyor! WhatsApp Sesli mesajları yazıya dönüştürecek olan güncelleme yolda! Herkes için erişilebilir ses deşifre güncellemesi ile. Artık sesli mesajları dinlemeden okuyabilmek mümkün olacak! ... WhatsApp Sesli Mesajları Yazıya Dönüştürmek İçin Hazırlanıyor!

E-Ticaret: İnternet Üzerinden Yapılan Ticaret

Resim
E-Ticaret: İnternet Üzerinden Yapılan Ticaret E-ticaret, elektronik ticaret olarak tanımlanır ve internet üzerinden yapılan ticareti ifade eder. 1994-1995’li yıllarda Amazon ve eBay’in kurulması ile birlikte ortaya çıkan e-ticaret, internetin yaygın... E-Ticaret: İnternet Üzerinden Yapılan Ticaret

Praomook Dizisinin Konusu Hakkında Kısaca Bilgi

Resim
Praomook Dizisinin Konusu Hakkında Kısaca Bilgi Mook ve Lung, Lung'u mutsuz etmek için gençken ebeveynleri tarafından evlendirildi. Mook, Lung'a âşıktır ama Lung, Mook'u sevmez, ona çirkin ördek yavrusu der ve ayrılır. Birkaç yıl sonra Praomook para... Praomook Dizisinin Konusu Hakkında Kısaca Bilgi

Gmail Görünümünü Herkes İçin Değiştiriyor! Yeni Gmail Özellikleri Nasıl Olacak?

Resim
Gmail Görünümünü Herkes İçin Değiştiriyor! Yeni Gmail Özellikleri Nasıl Olacak? Gmail görünümünü herkes için değiştiriyor! Yeni gmail görüntüsü eski güncellemelerde olduğu gibi geri dönülebilir tasarıma sahip olmayacak. Birkaç yıldır art arda tas... Gmail Görünümünü Herkes İçin Değiştiriyor! Yeni Gmail Özellikleri Nasıl Olacak?

Gmail Görünümünü Herkes İçin Değiştiriyor! Yeni Gmail Özellikleri Nasıl Olacak?

Resim
Gmail Görünümünü Herkes İçin Değiştiriyor! Yeni Gmail Özellikleri Nasıl Olacak? Gmail görünümünü herkes için değiştiriyor! Yeni gmail görüntüsü eski güncellemelerde olduğu gibi geri dönülebilir tasarıma sahip olmayacak. Birkaç yıldır art arda tas... Gmail Görünümünü Herkes İçin Değiştiriyor! Yeni Gmail Özellikleri Nasıl Olacak?

Instagram Profil Fotoğrafına Avatar Nasıl Eklenir? Instagram Yeni Güncelleme Özellikleri

Resim
Instagram Profil Fotoğrafına Avatar Nasıl Eklenir? Instagram Yeni Güncelleme Özellikleri Instagram profil fotoğrafına Avatar nasıl eklenir? Instagram Avatar güncellemesi nedir? Instagram her geçen gün aldığı güncellemeler ile kullanıcılarına yeni de... Instagram Profil Fotoğrafına Avatar Nasıl Eklenir? Instagram Yeni Güncelleme Özellikleri

Scooter Kullananlar Dikkat! İki Yeni Yasak Kararı Alınabilir? Scooter Kullananlara Yeni Yasaklar Nelerdir?

Resim
Scooter Kullananlar Dikkat! İki Yeni Yasak Kararı Alınabilir? Scooter Kullananlara Yeni Yasaklar Nelerdir? Son zamanlarda artan ve ulaşımı kolaylaştıran Elektrikli Scooter ulaşım araçları, yeni yasaklar ile karşı karşıya. Scooter kullananlara yeni y... Scooter Kullananlar Dikkat! İki Yeni Yasak Kararı Alınabilir? Scooter Kullananlara Yeni Yasaklar Nelerdir?

DLSS 3 Teknolojisi Nedir? DLSS 3 İle Oyunlarda Yüksek FPS Almak!

Resim
DLSS 3 Teknolojisi Nedir? DLSS 3 İle Oyunlarda Yüksek FPS Almak! DLSS 3 Teknolojisi Nedir? DLSS 3 İle Oyunlarda yüksek FPS almak mümkün müdür? Geçtiğimiz günlerde, Cyberpunk 2077 DLSS 3 Güncellemesi alarak yeni bir çağa adım atmış durumda. Cyberp... DLSS 3 Teknolojisi Nedir? DLSS 3 İle Oyunlarda Yüksek FPS Almak!