Kayıtlar

Aralık, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kemal Sunal Kimdir?

Resim
11 Kasım 1944 tarihinde dünyaya gelen Kemal Sunal, kariyeri boyunca; oyunculuk, yapımcılık, komedyen ve senarist olarak görev yapmıştır. Oynamış olduğu tüm karakterler ile sinema tarihine damga vurmuş isimlerin başında gelmektedir. Kemal Sunal İst... Kemal Sunal Kimdir?

Cüneyt Arkın Kimdir?

Resim
7 Eylül 1937 yılında Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı olan Karaçay köyünde dünyaya gelmiştir. Babası Kurtuluş Savaşı’na katılmış Hacı Yakup Cüreklibatır olan Fahrettin yoksul bir ailede büyümüştür. Lise eğitimini Eskişehir Atatürk Lisesinde tam... Cüneyt Arkın Kimdir?

Reklamlı Xbox Game Pass Aboneliği Mi Geliyor? Daha Ucuza Xbox Game Pass Aboneliği Almak Mümkün Mü?

Resim
Reklamlı Xbox Game Pass Aboneliği Mi Geliyor? Daha Ucuza Xbox Game Pass Aboneliği Almak Mümkün Mü? Reklamlı Xbox Game Pass Aboneliği mi geliyor? Kullanıcıların ucuz bir şekilde tek bir abonelik ile pek çok oyuna tek seferde erişmesini sağlayan Game ... Reklamlı Xbox Game Pass Aboneliği Mi Geliyor? Daha Ucuza Xbox Game Pass Aboneliği Almak Mümkün Mü?

Dont Say No Bir Tayland Dizisi!

Resim
Dont Say No Bir Tayland Dizisi! Dont say no dizisi uzun soluklu bir Tayland dizisidir. Tayland dizisi "TharnType 2: 7 Years Of Love"ın yan ürünü olan bu dizi, birlikte acı çeken Turn ve Type'ın aşk hayatını anlatıyor. Ayrıca dizi, TharnType 2: 7 Yea... Dont Say No Bir Tayland Dizisi!

Assassin’s Creed Mobil Sızdırıldı! Bilgisayar Oyunlarından Farksız

Resim
Assassin’s Creed Mobil Sızdırıldı! Bilgisayar Oyunlarından Farksız Assassin’s Creed Mobil mobil sızdırıldı! Video olarak sızdırılan görseller Ubisoft firmasının en köklü oyun serilerinden olan Assassin’s Creed’e ait. Son zamanlarda Ubisoft firma... Assassin’s Creed Mobil Sızdırıldı! Bilgisayar Oyunlarından Farksız

Fotoğraflarda Nasıl Güzel Çıkarım? 5 Adımda Doğru Selfie Çekme Yöntemi!

Resim
Fotoğraflarda Nasıl Güzel Çıkarım? 5 Adımda Doğru Selfie Çekme Yöntemi! Fotoğraflarda nasıl güzel çıkarım? Çektiğim fotoğraflarda nasıl estetik olurum gibi sorular; Sosyal medyanın ve anlık olarak görüntü gönderme döneminin yaygınlaşması ile birlikt... Fotoğraflarda Nasıl Güzel Çıkarım? 5 Adımda Doğru Selfie Çekme Yöntemi!

Tesla Otomobillerden Oyun Dünyasına Beklenmedik Giriş! Arabalardan Oyun Oynama Dönemi Resmen Başlıyor

Resim
Tesla Otomobillerden Oyun Dünyasına Beklenmedik Giriş! Arabalardan Oyun Oynama Dönemi Resmen Başlıyor Tesla otomobillerden oyun dünyasına beklenmedik giriş yaşandı! Oyun ve araba tutkunlarını etkileyen haber AMD  ve Tesla otomobillerin birleşerek or... Tesla Otomobillerden Oyun Dünyasına Beklenmedik Giriş! Arabalardan Oyun Oynama Dönemi Resmen Başlıyor

YouTube Video İçinde Yazılı Arama Yapma Özelliğini Getiriyor

Resim
YouTube Video İçinde Yazılı Arama Yapma Özelliğini Getiriyor YouTube video içinde yazılı arama yapma özelliğini getiriyor. Birkaç zamandır üst üste güncellemeler alarak kendini geliştiren ve yeni özelliklere kavuşan YouTube. Geçtiğimiz günlerde yeni... YouTube Video İçinde Yazılı Arama Yapma Özelliğini Getiriyor

Rise of The Tomb Raider Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Resim
Rise of The Tomb Raider Türkçe yama ile oyunu Türkçe oynayıp hem oyundaki ilerleyişinize daha fazla katkı sağlayabilir hem de daha fazla zevk alabilirsiniz. Köklü bir geçmişe dayanan oyunun temeli Tomb Raider adıyla 2013 yılında yayınlanan serinin ba... Rise of The Tomb Raider Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Papara Hesap Kiralama Suç Mu? Cezası Var Mı?

Resim
Papara Hesap Kiralama Suç Mu? Cezası Var Mı? Merkez Bankası tarafından denetlenen papara, şubesiz hizmet sunan bir dijital bankadır. Başvuru işleminden bir kaç gün sonra adınıza bir hesap açılır ve bu hesap kartı adresinize gönderilir. Başvuru işlem... Papara Hesap Kiralama Suç Mu? Cezası Var Mı?

Windows 11’e Ekran Kayıtı Özelliği Geldi! Windows 11 Ekran Kaydı Nasıl Alınır?

Resim
Windows 11’e Ekran Kayıtı Özelliği Geldi! Windows 11 Ekran Kaydı Nasıl Alınır? Windows 11’e ekran kayıtı özelliği geldi. Yeni özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Windows 11, ekran kayıtı sistemini değiştirerek yeni özellikleri s... Windows 11’e Ekran Kayıtı Özelliği Geldi! Windows 11 Ekran Kaydı Nasıl Alınır?

En İyi Oyun İndirme Platformları

Resim
Sevdiğiniz oyunları güvenilir bir şekilde indirebileceğiniz en iyi oyun indirme platformları, oyun çeşitliliği bakımından zengin içerikleri ile de dikkat çekiyorlar. Güvenilirliğini kanıtlamış bu platformlardan onlarca kategoriye ayrılmış binlerce oy... En İyi Oyun İndirme Platformları

YouTube Emoji Sistemini Yeniliyor! YouTube Yeni Sohbet Güncellemeleri Nelerdir?

Resim
YouTube Emoji Sistemini Yeniliyor! YouTube Yeni Sohbet Güncellemeleri Nelerdir? YouTube emoji sistemini yeniliyor, özellikle artan Canlı yayın oranları ile birlikte kendini abonelik sistemleri gibi sistemlerde geliştirmeye başlayan YouTube, emoji si... YouTube Emoji Sistemini Yeniliyor! YouTube Yeni Sohbet Güncellemeleri Nelerdir?

IMDb Puanı En Yüksek Filmler

Resim
Son zamanlarda birçok film ve diziyi izleyip de halen izlemediği yapımların olduğunu düşünen kişiler için oldukça kaliteli ve güzel bir liste hazırlamış olduk. Bu listemizde, en yüksek oylamayı ve puanı almış olan tüm filmler listelenmiş durumda. Zam... IMDb Puanı En Yüksek Filmler

Control Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır?

Resim
Control Türkçe yama kurulumu yaparak, oyunu Türkçe altyazı ile oynamanın keyfine varabilirsiniz. 2019 yılında bir hayli popüler olan ve bu popülerliğini sürdüren Control, tüm dünyada oldukça ilgi gören oyunların başında geliyor. Oyun içerisindeki sür... Control Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır?

Birbirinden Güzel Hayatta Kalma Filmleri

Resim
En İyi Hayatta Kalma Filmleri Nelerdir? The Revenant Cast Away Gravity Life of Pi The Martian Into the Wild The Day After Tomorrow I Am Legend The Revenant Filmin Türü: Vahşi Batı, Dram, Macera Filmin Yılı: 2015 ... Birbirinden Güzel Hayatta Kalma Filmleri

Ekran Başında Gülmekten Geçiren Şafak Sezer Kimdir?

Resim
Şafak Sezer, 1989 senesinde Haldun Taner’in Eşeğin Gölgesinde isimli oyunuyla Ankara Halk Tiyatrosu’nda sahneye çıkmasıyla oyunculuk kariyerine başlamıştır. Bu tiyatroda birçok farklı oyunda görev alan Şafak Sezer, Ankara Ekin Tiyatrosunda da bir tak... Ekran Başında Gülmekten Geçiren Şafak Sezer Kimdir?

"Nobody" Detaylı Film İncelemesi

Resim
Yapımcı firma tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre, ilgili filmin yeni serisi olan Nobody 2 isimli seri gelecek sene çekimleri yapılacak ve henüz vizyon tarihi net olmasa da yayınlanmış olacak. Filmin 2.serisi çıkarken, filmle ilgili bilgisi o... "Nobody" Detaylı Film İncelemesi

Wolfenstein 2 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Resim
1981 yılından günümüze kadar gelişimini sürdüren oyunlar arasında yer alan Wolfenstein, oyun severlerin yıllardır beğeniyle oynanıyor. Wolfenstein 2 türkçe yama nasıl yüklenir? Başlığı altında, oyunu Türkçe alt yazı desteğiyle oynamak için nasıl yama... Wolfenstein 2 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Resim
Hitman 3 Türkçe yama nasıl yüklenir? Başlığı altında hem oyun hakkında genel bilgileri, hem de Hitman 3 Türkçe yama yükleme hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz. Marka özellikle Hitman 3 serisi ile günümüzdeki popülerliğe erişmesinde serinin önceki oy... Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Testere Filmi Bilinmeyenleri!

Resim
Ülkemizde korku ve gerilim filmleri seyretmeyi seven ve sürekli olarak bu kategoriyi takip eden çok sağlam bir kitle mevcut bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu kategorinin müptelası olan ve sürekli olarak bu kategoriyi takip edenler için, yaklaşık 18 s... Testere Filmi Bilinmeyenleri!