Kayıtlar

Şubat, 2022 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Pubg Mobile Emulator Kurulumu 

Resim
Pubg Mobile Emulator Kurulumu Pubg mobile emulator, bilgisayarınızda ücretsiz bir pubg mobile deneyimi yaşayabileceğiniz bir araçtır. Pubg, her ne kadar android cihazlarda harika çalışsa da, aynı durum bilgisayarlar için geçerli değil. Bilgisayar üz... Pubg Mobile Emulator Kurulumu 

Firmanızda masraf girişlerini hızlandırın

Resim
Firmanızda masraf girişlerini hızlandırın Akıllı telefonlar hayatımıza girdiği günden beri yenilikler daha kolay takip edilebilmektedir. Özellikle uygulama marketlerinde yer alan uygulamalar bunların başında gelmektedir. Bu uygulamalar, hayatımızın ... Firmanızda masraf girişlerini hızlandırın

Takipçi Hizmeti Satın Almak Nedir?

Resim
Takipçi Hizmeti Satın Almak Nedir? Takipçi demek bir sosyal medya platformunda insanların sizi takip etmesi anlamına geliyor. Bu takipçiler bu tür sosyal medya alanlarında çok fazla işe yarıyor. Çünkü sosyal medya uygulamalarında etkileşim son derec... Takipçi Hizmeti Satın Almak Nedir?

Ctf Yükleyici Nedir? Ctf Yükleyici Ne İşe Yarar?

Resim
Ctf Yükleyici Nedir? Ctf Yükleyici Ne İşe Yarar? Bu içeriğimizde Ctf Yükleyici Nedir? CTF Yükleyici Virüs müdür? Sorusuna yanıt vermeye çalışacağız. İşte tüm detaylar... Bilgisayar kullanan birçok kişi CTF Yükleyicisi hakkında bilgi sahibi değild... Ctf Yükleyici Nedir? Ctf Yükleyici Ne İşe Yarar?

İşletmenizi Büyütmek için Facebook Video Reklamları Nasıl Kullanılır?

Resim
İşletmenizi Büyütmek için Facebook Video Reklamları Nasıl Kullanılır?  Çevrimiçi pazarlamada, Facebook video reklamları en son çılgınlıktır. Viral videolar oluşturmak ve internette görünürlüğünü artırmak için bunları kullanın.yayınlamadan önce etkin... İşletmenizi Büyütmek için Facebook Video Reklamları Nasıl Kullanılır?

Jitter Nedir?

Resim
Jitter Nedir? Jitter kelimesi Türkçe diline “titreşim” olarak çevrilmektedir. İnternette sağlanan güzel bağlantılar güvenilir ve ideal tepki sürelerine sahiptir. Özetle: Jitter sayısı ve de puanı ne kadar büyük olursa; çevrimiçi , videolarda, se... Jitter Nedir?

En İyi Rolex Saat Fiyatları

Resim
En İyi Rolex Saat Fiyatları Rolex saat kullanıcılarının daima takip ettiği markalar arasında yer alıyor. Her dönem yeni bir model ile kullanıcı karşısına çıkan Rolex saatler kullanıcı beklentisini en iyi şekilde karşılamayı amaç ediniyor. Yüksek sta... En İyi Rolex Saat Fiyatları

Instagram’da Aktiflik Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Resim
Instagram’da Aktiflik Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır? Instagram’da aktiflik kapatma işlemi, birkaç adımla birlikte gerçekleştirilebiliyor. Böylece aktifliğinizi kapatarak diğer kişilerin sizden haberdar olmalarını engelleyebiliyorsunuz. Eğer sizde Ins... Instagram’da Aktiflik Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Windows 10 USB Device Descriptor Failure Hatası

Resim
Windows 10 USB Device Descriptor Failure Hatası Windows 10 sistemi, her ne kadar bilgisayar kullanıcılarını mutlu eden bir gelişme olarak kabul edilse de birçok hatayı da beraberinde getirdi. Kullanıcılar, işletim sisteminden kaynaklanan birçok soru... Windows 10 USB Device Descriptor Failure Hatası

Vikings 7. Sezonu Ne Zaman? Vikings Dizisi Konusu Nedir?

Resim
Vikings 7. Sezonu Ne Zaman? Vikings Dizisi Konusu Nedir? Bu içeriğimizde Vikings dizisi hakkında tüm detayları derledik. İşte detaylar... İzleyici tarafından severek izlenilen  Vikings dizisi hakkında tüm merak edilenler hakkında tüm merak edilen... Vikings 7. Sezonu Ne Zaman? Vikings Dizisi Konusu Nedir?

Onlyfans Nedir? Nasıl Kullanılır?

Resim
Onlyfans Nedir? Nasıl Kullanılır? Son zamanlarda ortaya çıkan ve adından sıkça söz ettiren Onlyfans uygulaması hakkında tüm detayları sizler için derledik. İşte detaylar... Onlyfans Nedir ? Onlyfans nedir? Ne İşe Yarar? Onlyfans hakkında tüm deta... Onlyfans Nedir? Nasıl Kullanılır?

Tiktok’ta Engelleme Nasıl Yapılır?

Resim
Tiktok’ta Engelleme Nasıl Yapılır? Tiktok hesabınızın belirli bir kişi tarafından görüntülenememesini istiyorsanız, Tiktok’ta engelleme gerçekleştirebilirsiniz. Tiktok hesabınıza giriş sağladıktan sonra, engel koymak istediğiniz kişinin profiline er... Tiktok’ta Engelleme Nasıl Yapılır?

Instagram Beğenileri Nasıl Satın Alınır?

Resim
Instagram Beğenileri Nasıl Satın Alınır? Anında destek arayan influencerlar ve markalar için Instagram beğeni satın almanın en iyi yolu paket satın almaktır. Bu sayede gönderilerinizin daha fazla kullanıcı tarafından görülmesini sağlar ve takipçi sa... Instagram Beğenileri Nasıl Satın Alınır?

En İyi Dizüstü Oyun Bilgisayarları 2022

Resim
En İyi Dizüstü Oyun Bilgisayarları 2022 2022’de orta, giriş seviyesindeki veya profesyonel nitelikteki bilgisayar oyuncularının tercih edebilecekleri en iyi oyun bilgisayarları, Monster, Casper, Lenova gibi öneli markalarca üretilmiştir. En iyi dizü... En İyi Dizüstü Oyun Bilgisayarları 2022

En Popüler Discord Müzik Botları

Resim
En Popüler Discord Müzik Botları Discord, günümüzün en çok yönlü iletişim platformlarından biridir ve birçok amaç için kullanılabilir. Oyunculara adanmış bir hizmet olarak yola çıkan bu platform, günümüzde bundan çok daha fazlasını sunuyor. Sunucunu... En Popüler Discord Müzik Botları

Countdown 2 Ne Zaman Çıkacak?

Resim
Countdown 2 Ne Zaman Çıkacak? Netflix online kanalda yayınlanmaya başlayan Coundown filmi hakkında merak edilen tüm detayları bu yazımızda sizler için derledik. Countdown 2 Ne Zaman Çıkacak ? İşte yanıtı... Amerikan menşeili olan Countdown filmi ... Countdown 2 Ne Zaman Çıkacak?

DNS_probe_finished_nxdomain Hatası Nedenleri Nedir?

Resim
DNS_probe_finished_nxdomain Hatası Nedenleri Nedir? Bilgisayarlar da bulunan IP adreslerinin internet aracılığıyla birlikte iletişim kurulmasını sağlayan sisteme DNS adı verilmektedir. Alan adı sistemi olarak da tanımlanan  dns’nin açılımı , Domaine... DNS_probe_finished_nxdomain Hatası Nedenleri Nedir?

Tiktok Hediye Alma Özelliği Nasıl Açılır?

Resim
Tiktok Hediye Alma Özelliği Nasıl Açılır? Tiktok hediye alma özelliğini açmak için Tiktok uygulaması içersinden herhangi bir işlem yapılmasına gerek duyulmaz. TikTok takipçi sayısı 1.000’e ulaşan ve canlı yayın yapma hakkına sahip olan kişiler için ... Tiktok Hediye Alma Özelliği Nasıl Açılır?

Evden Çalışma ve Siber Güvenliğiniz

Resim
Evden Çalışma ve Siber Güvenliğiniz Pandemi, çalışma koşullarının evrim geçirmesine öncülük etti. 2020’den günümüze, evden çalışma yeni trend haline geldi. Birçok çalışan ofise geri dönmek istemiyor. Evden çalışma neredeyse tamamen online gerçekleşt... Evden Çalışma ve Siber Güvenliğiniz

Tiktok Hediye Fiyatları 2022

Resim
Tiktok Hediye Fiyatları 2022 Tiktok yayıncılarına hediye göndermek isteyen takipçileri, Tiktok hediye fiyatları için belirlenmiş tutarları merak ediyorlar. Tiktok’ta birden fazla dijital hediye canlı yayın sağlayıcılara gönderilebildiği için fiyatla... Tiktok Hediye Fiyatları 2022

PCR Kan Testi

Resim
PCR Kan Testi Kişilerin covid hastalığına yakalanıp yakalanmadığının tespitinde kullanılır. Bu Pcr testi aracılığıyla, popülasyondaki taramayı iyileştirmek ve PCR performansını yalnızca negatif test yapan semptomatik hastalarla sınırlamak, SNS'deki ... PCR Kan Testi

İpek Kirpik Nedir? İpek Kirpik Ne Kadar Kalıcı? 

Resim
İpek Kirpik Nedir? İpek Kirpik Ne Kadar Kalıcı? Gözleri güzel insanlar çevrelerinde de dikkat çekmeyi başarırlar. Gözlerin en şık aksesuarı ise kirpikler olarak gösterilebilir. Kirpikler; bir insanın etkileyici bir şekilde bakmasını sağlar. Bu nokt... İpek Kirpik Nedir? İpek Kirpik Ne Kadar Kalıcı? 

Instagram Mavi Tık Nasıl Alınır?

Resim
Instagram Mavi Tık Nasıl Alınır? Instagram mavi tık sembolünü profile alabilmek için Instagram uygulamasına mavi tık edinme talebinin iletilmesi gerekir. Talebin iletilmesi halinde Instagram, hesaba yönelik bir inceleme yapar. İnceleme ardından hesa... Instagram Mavi Tık Nasıl Alınır?

Soru Cevap Oyunu Soruları; Çünkü Sorgulayan Zihinler Bilmek İster!

Resim
Soru Cevap Oyunu Soruları; Çünkü Sorgulayan Zihinler Bilmek İster! Küçükken soru cevap oynayanlar bilirler, ilginç soruların ilginç cevapları vardır. Aynı zamanda soru soran insanlar meraklı insanlardır. Ancak bu sorular gündelik hayatta sorulan sor... Soru Cevap Oyunu Soruları; Çünkü Sorgulayan Zihinler Bilmek İster!

Proxy Nedir? Ne İşe Yarar?

Resim
Proxy Nedir? Ne İşe Yarar? Proxy Nedir? Proxy Ayarları, Proxy Türleri, Proxy Google Chrome Ayarları, Saydam Proxy, Proxy Avantajları Nedir?  Proxy hakkında tüm merak ettiklerinizi bu yazımızda sizler için derledik. İşte detaylar... Vekil sunu... Proxy Nedir? Ne İşe Yarar?

Doctor Foster Dizisi

Resim
Doctor Foster Dizisi Doctor Foster, ilk yayın tarihine 9 Eylül 2015 başladı.  BBC One drama televizyon dizisi olan Doctor Foster Mike Bartlett tarafından yazılan beş bölümlük mini bir  dizidir. Kocasının yasak bir ilişkisi yaşadığından  şüphelenen D... Doctor Foster Dizisi

Lost Ark Video oyunu Avrupa da oyuncularıyla buluştu

Resim
Lost Ark Video oyunu Avrupa da oyuncularıyla buluştu Fantastik (çevrimiçi) çok oyunculu video oyunu Lost Ark artık Avrupa ve Türkiye’de oyuncular açıldı.  Aralık 2019 da Kore de piyasaya sürülen Lost Ark 11 Şubat 2022 tarihinden itibaren Steam’de ... Lost Ark Video oyunu Avrupa da oyuncularıyla buluştu

Retina Dekolmanının Nedenleri Nelerdir?

Resim
Retina Dekolmanının Nedenleri Nelerdir? Retina dekolmanı farklı nedenlerden dolayı ortaya çıkar. Miyop hastalarında, farklı sebeplerden dolayı göz ameliyatı geçiren kişilerde, yaşanan travmatik kazalar retina dekolmanı oluşumunu tetikler. Retina Yı... Retina Dekolmanının Nedenleri Nelerdir?

Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Resim
Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl Açılır? Tiktok’ta canlı yayın açmak için Tiktok hesabına giriş sağlayıp, ekranın alt kısmında yer alan “+” simgesine tıklanır. Hemen ardından görüntülenen kamera seçeneğinin yanındaki “Canlı” butonuna tıklanır. Canlı yayı... Tiktok’ta Canlı Yayın Nasıl Açılır?

Lazer Epilasyon ve Estetik Yöntemleri

Resim
Lazer Epilasyon ve Estetik Yöntemleri Günümüzde lazer epilasyon, en çok tercih edilen epilasyon çeşitlerinden biridir. Bu yöntem sağlıklı olması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilir. Lazer epilasyon kadın ve erkeklere uygulanabilir. İsten... Lazer Epilasyon ve Estetik Yöntemleri

Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Resim
Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır? Instagram kullanıcı adı değiştirme işlemi için ilk olarak Instagram profilinize erişim sağlamanız gerekir. Profil sayfanızdan ise “Profili Düzenle” başlıklı menüye giriş sağlamalısınız. Menü içerisin... Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Termal Kaplıcalar ve Festivaller

Resim
Termal Kaplıcalar ve Festivaller Sağlık ve şifalı su ile tanzim edilen termal kaplıcalar ileri yaş grubundan bireyler tarafından tercih ediliyor. Termal kaplıcalar her mevsimde faaliyette oluyor. Bu tarz kaplıcalar şifalı su ile dolu olmasından dola... Termal Kaplıcalar ve Festivaller

Matematik Filmleri: İzlenmesi Gereken En İyi Matematik Konulu Filmler

Resim
Matematik Filmleri: İzlenmesi Gereken En İyi Matematik Konulu Filmler Matematik konulu filmler, hayatı matematik olan, bulmaca çözmeyi seven ve sayılar ile oynayan kişiler için muazzam seyir zevki verir. Matematik penceresinden dünyaya bakmak; matem... Matematik Filmleri: İzlenmesi Gereken En İyi Matematik Konulu Filmler

Instagram Takipçi Almanın Faydaları Nelerdir?

Resim
Instagram Takipçi Almanın Faydaları Nelerdir? Web 2.0 uygulamalarının insanların yaşamına dahil olduğu günden bu yana sosyal medyanın artan bir öneme sahip olması kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu çalışmaların neticesinde eş zamanlı ve çift yönlü etkile... Instagram Takipçi Almanın Faydaları Nelerdir?

TikTok Engel Kaldırma Nasıl Yapılır?

Resim
TikTok Engel Kaldırma Nasıl Yapılır? TikTok kullanıcı profilinize erişim ardından basit adımları izleyerek TikTok engel kaldırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Engeli kaldırmak için TikTok profilinizin sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine... TikTok Engel Kaldırma Nasıl Yapılır?

Instagram Hikayeye Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Resim
Instagram Hikayeye Müzik Ekleme Nasıl Yapılır? Instagram hesabına eşim ardından “hikaye” menüsüne giriş yapıp, galerinizden seçtiğiniz herhangi bir görüntüyü hikaye olarak tanımlayabilirsiniz. Görüntülediğiniz hikaye ekranını ise yukarı kaydırdığını... Instagram Hikayeye Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

Rick And Morty

Resim
Rick And Morty Rick and Morty dizisini çeşitli kalitelerde 240, 360, 480, 720 ve 1080p kalitesiyle izleyebilirsiniz. Rick and Morty dizisini Full HD olarak izleyebilirsiniz. Gösterim süresi olarak ortalama 22 dakika belirlenmiştir. Rick and Morty tü... Rick And Morty

Modem Şifre Değiştirme

Resim
Modem Şifre Değiştirme Modeminiz arızalandığında ya da yeni modemin kurulumu aşamasında modem şifre değiştirme ya da modem resetleme işlemi yapılması gerekir. Modem şifre değiştirme işlemleri internet kaynağınızı göre farklılık göstermek ile birlikt... Modem Şifre Değiştirme

TikTok Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Resim
TikTok yükle işlemi çok kolaydır. Telefonlardan Appstore ve Google play store kullanarak; Bilgisayardan ise Google da arama yaparak indirebilirsiniz. TikTok Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler TikTok yükle yaparken dikkat edilmesi gerekenler... TikTok Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

BanyoTuvalet.com 20 yıllık deneyimiyle %100 müşteri memnuniyeti sunmayı hedefliyor.

Resim
BanyoTuvalet.com 20 yıllık deneyimiyle %100 müşteri memnuniyeti sunmayı hedefliyor. Günümüz banyoları yalnızca temizlik ihtiyacını karşılayan alanlar olmanın dışına çıkmış durumdadır. Günlük hayatın stresi ve yorgunluğundan arınarak rahatlanılan... BanyoTuvalet.com 20 yıllık deneyimiyle %100 müşteri memnuniyeti sunmayı hedefliyor.

Mutlaka İzlenmesi Gereken 3 Güney Kore Dizisi

Resim
Mutlaka İzlenmesi Gereken 3 Güney Kore Dizisi Son Zamanlarda Yayınlanmış Mutlaka İzlenmesi Gereken 3 Güney Kore Dizisinin Kaleme Aldık Kore Dizilerinin Hayranları İçin Beklenen Ve İzlenmesini Önerdiğimiz 3 Dizinin Tanıtımı Ve Detaylı Anlatımını Bu M... Mutlaka İzlenmesi Gereken 3 Güney Kore Dizisi

Instagramda Para Kazanma Yolları

Resim
Instagram’da Para Kazanma Yolları Instagram sadece ülkemizde değil tüm dünyada en sık kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor. Instagram bir zamanlar sadece fotoğraf paylaşma uygulamasından ibaretken şu anda dünyada birçok insan içi... Instagramda Para Kazanma Yolları

Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları Ve İncelemesi

Resim
Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları Ve İncelemesi Orijinal ismi ile “Fate: The Winx Saga” yani “Winx Efsanesi: Kader”, Nickelodeon kanalında yayımlanan bir animasyon dizisidir ve Iginio Straffi tarafından yaratılmıştır... Winx Efsanesi: Kader Dizisi Konusu, Oyuncuları, İzleyici Yorumları Ve İncelemesi

Xiaomi 12 mini Göz Önüne çıktı.

Resim
Xiaomi 12 mini Göz Önüne çıktı. Xiaomi 12 mini kompakt tasarıma sahip bir model olarak karşımıza çıkıyor. Xiaomi Aralık ayında tanıttığı 12 serisi cihazlarına bir yenisini daha ekledi. Özellikle Apple’ın başlattığı mini furyası android cephesinde de... Xiaomi 12 mini Göz Önüne çıktı.

Nvdia DLSS Nedir?

Resim
Nvdia DLSS Nedir? DLSS RTX ekran kartı serisinde kullanılan bir yapay zekâ. Bu yapay zekâ oyunlarda ultra grafik ve RTX teknolojisinin çok daha iyi performanslı çalışmasına yarıyor. DLSS sayesinde yapay zekâ ile beraber oyunda yapay pixeller oluştur... Nvdia DLSS Nedir?

Yasuo Rün

Resim
Yasuo Rün Bu içeriğimizde sizlere Yasuo Rün S11 Mid ve 11.2 Güncel Eşya Build Dizilimi hakkında bilgileri aktarmaya çalışacağız .Yasuo Rün, birçok kategori de fazlasıyla agresif oyun  oynamayı sevenler   oyuncular tarafından oynanan şampiyon ortamın... Yasuo Rün

İsme Göre İnstagram Kullanıcı Adları

Resim
İsme Göre İnstagram Kullanıcı Adları İnstagram Kullanıcı Adı Nasıl Olmalı? İnstagram Kullanıcı İsmi, İnstagram, İsme Göre Kullanıcı Adı Hakkında tüm detayları sizler için derledik. İşte detaylar... Instagram Kullanıcı Adları içeriğinin kaliteli o... İsme Göre İnstagram Kullanıcı Adları

Kiracı Hakları

Resim
Kiracı Hakları Kiracı hakları konusunun hukuki açıdan ele alındığı görülürken bu haklar kapsamında kiracıların korunduğu anlaşılmaktadır. Kiraya verenin de kanunlar çerçevesinde güvenceye alınması zorunludur. Bunda etkili olan unsur ise toplum düzen... Kiracı Hakları

Microsoft'u Kim Kurdu ve Onu Bu Kadar Başarılı Yapan Ne?

Resim
Microsoft Corporation, ABD merkezli çok uluslu teknoloji şirketidir. 1975 yılında Bill Gates ve Paul Allen tarafından kurulmuştur. merkezi Redmond, Washington'da bulunan bilgi işlemle ilgili mal ve hizmetlerin icat edilmesini, üretilmesini ve lisansl... Microsoft'u Kim Kurdu ve Onu Bu Kadar Başarılı Yapan Ne?